Hukkaatko potentiaalia?
Jännittämisen takia moni asia jää puolitiehen…

…Tilaa kokeneen CBT (käyttäytymis- ja kognitiivisen) terapeutin koulutus turhan jännittämisen tappamiseksi!

Tiesitkö, että esiintymisjännitys – julkisen puhumisen pelko- on pelko numero yksi Yhdysvalloissa? Pelko numero kaksi on kuoleman pelko! Ainakin joidenkin tilastojen mukaan. Moni kokee, että makaa mieluummin itse arkussa kuin pitää puhetta jollekulle toiselle jota haudataan.
Esiintymisjännitys, suoritusahdistus, julkisen puhumisen pelko, lavakammo, sosiaalisten tilanteiden pelko…monta sanaa jotka kuvailevat sitä, että kun on tekemisisissä toisten kanssa – ja joutuu huomion keskipisteeksi, niin alkaa jännittää tai ahdistaa.

Monelle yritykselle ja järjestölle tämä on vakava ongelma. Myyntimiehet eivät saa totutettua täyttä potentiaaliaan koska jännittäminen estää avaamasta suuta oikeassa kohdassa. Joku ei uskalla tuoda omia rakentavia mielipiteitään esiin kokouksissa. Jäsentenhankkija ei kehtaa ’tyrkyttää’. Pomo ei tohdi kannustaa, ettei tuomittaisi liian kriittiseksi. Ja niin edelleen.

Vaikka jännittämisestäsi huolimatta suoriudut tehtävistäsi, vaikka ei olisi mitään mitä varsinaisesti tekisit eri lailla, niin jatkuvan jännittämisen hinta voi olla lisääntynyt stressi ja väsyneisyys ja sairaudet.

Onko esiintymisjännitys sinulle tuttu juttu? Voisitko itse, tai joku työtiimiisi kuuluva hyötyä siitä, että oppisi olemaan jännittämättä tai ahdistumatta?

Minä olen vuosien ajan hoitanut erityisellä INTENSIIVISELLÄ CBT (kognitiivinen ja käyttäytymisterapia) menetelmällä satoja sosiaalisesta ahdistuksesta kärsiviä voittamaan pelkonsa, pääsemään eroon liiallisesta jännittämisestä – ja saavuttamaan todellisen potentiaalinsa. Olen soveltanut kehittämäni menetelmän ohjelmaksi, jonka avulla voitetaan tehokkaasti erityinen sosiaalisen ahdistuksen yksi alalaji: esiintymisjännitys.

Testaa: Voit varata lyhyen, puolen päivän mittaisen konsultaation jonka aikana esittelen sinulle tai tiimillesi tehokkaat menetelmät millä turha jännitys voitetaan. Puolen päivän paketti voidaan laatia -jos haluatte- yhdessä teidän avainhenkilönne kanssa, jolloin tietyt strategiat voidaan entistä paremmin soveltaa juuri teidän tavoitteisiinne soveltuviksi. Koulutukseen voidaan liittää harjoituksia ja se on yleensä interaktiivinen.

KOULUTUSPAKETIT YRITYKSILLE JA TYÖPAJAT YKSITYISILLE

 • A: ”MOKATAAN VAAN”; TYÖPAJAT YKSITYISILLE:
  1 päivä; 5 tuntia. ”Hyväksy jännitys, opi esiintymistaitoja, lopeta ahdistus”: 340.00€/henkilö.Syyt jännittämiselle, CBT menetelmien esittely, käytännön harjoituksia.
  Tavoite: jokainen tunnistaa omat pelkonsa, kyseenalaistaa niitä ja oppii kiinnittämään huomiota pois omasta jännittämisestä. Jokainen oppii miten jännitys lievenee.
 • B: ”MOKATAAN TAAS”; TYÖPAJAT YRITYKSELLE/RYHMÄLLE:Koko päivä: Samat kuin ydinpaketissa. Lisäksi: yksilölliset harjoitukset (ryhmäkoko max 10), kotitehtävät. 1470.00 €/Ryhmä
  Tavoite: samat kuin edellisessä. Lisäksi käytännön harjoituksia ja sovellettuja kotitehtäviä, joiden avulla jännittäminen vähenee -käytännössä.
 • C: ”MOKATAAN PERUSTEELLISESTI”; TYÖPAJAT YRITYKSELLE/RYHMÄLLE:Kaksi päivää. Samat kuin B + yksilölliset tavoitteet, enemmän harjoituksia, ’videofeedback’ joka on Southampton Universityssä kehitetty erittäin tehokas menetelmä muuttamaan paitsi pelkoja, myös sitä millainen visuaalinen kuva sinulla on itsestäsi yleisön edessä. Esiintymistekniikoita. Kritiikin jämäkkää vastaanottamista. 2470.00 €
  Tavoite: Vähentää jännittäminen ja pelot ainakin 50%, saada realistinen kuva itsestä, oppia tehokkaita esiintymistekniikoita.TYÖPAJAT YKSITYISILLE:
  1 päivä; 5 tuntia. ”Hyväksy jännitys, opi esiintymistaitoja, lopeta ahdistus”: 340.00€/henkilö. Kysy lisää.

Hintoihin lisätään ALV 24%. Ota yhteyttä ja tiedustele yksityiskohdista.